Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in timmerwerken? STHGN helpt u hiermee graag. In de afgelopen twee decennia hebben we als timmerbedrijf veel timmer gerelateerde klussen mogen klussen uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen, kozijnen en deuren. Dit is slechts een kleine greep uit hetgeen wat wij voor u kunnen realiseren. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Onze werkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in timmerwerken. Dat kan ook niet anders als timmerbedrijf. Iedere timmerman in ons bedrijf is vakkundig opgeleid en zo kunt u er zeker van zijn dat alle timmerwerken worden uitgevoerd door professionele en goed geschoolde vakmannen. Een timmerman die bij ons in dienst is kan vrijwel iedere klus voor u uitvoeren. Niet alleen voor timmerwerken kunt u een beroep op onze diensten doen. We zijn ook gespecialiseerd in grondwerk, schilderwerk, hovenierswerk, stukwerk, loodgieterswerk, glaswerk en bestrating. Bovendien hebben we diverse keurmerken, zodat u zeker bent dat u in zee gaat met een betrouwbaar bedrijf. Door onze goede samenwerking met Timmerbedrijf Maarten van Hout is ons werkgebied behoorlijk vergroot en zijn wij u in grote delen van het land van dienst.

Onze timmerwerken

Wij kunnen als timmerbedrijf zoals aangegeven al uw timmerwerk uit handen nemen. Wij zijn natuurlijk niet voor niets een timmerbedrijf. Het begrip timmerwerk is vanzelfsprekend een breed en algemeen begrip. Veel mensen vragen dan ook af wat wij precies doen. Hieronder vallen veel werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken of plaatsen van een schutting, maar ook het maken of plaatsen van kozijnen horen bij de werkzaamheden die een timmerman van ons voor u kan doen. Ook het repareren of renoveren van timmerwerken bent u bij ons helemaal goed. U kunt ons eenvoudig telefonisch of per mail contacteren.

Waarom ons inschakelen?

M. Hout TimmerwerkenZoals u heeft kunnen lezen kunt u ons voor alle timmerwerken inhuren. Samen met M. Hout Timmerwerken bieden wij u alle diensten die een allround timmerbedrijf aanbiedt. Via ons timmerbedrijf krijgt u één aanspreekpunt waardoor alle werkzaamheden soepel verlopen. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van stucwerk, graafwerk, timmerwerk en hovenierswerk. Naast een timmerman hebben we namelijk ook andere specialistische mensen in dienst. Zij kunnen u stuk voor stuk helpen met diverse klussen in en rond uw woning.