Een serre verhoogt het leef- en woonplezier. Bent u op zoek naar een bedrijf die uw serres vakkundig neer kan zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u ervoor kiest om een erker te bouwen, dan wilt u ook dat dit goed gebeurt. U kunt de werkzaamheden met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Doordat zij beschikken over de juiste kennis, goed gereedschap en jarenlange werkervaring met het installeren van serres. Hierdoor is het plaatsen van een uitbouw geen enkel probleem. Voor een specialist in serres kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Aandachtspunten serre

Wanneer u een serre gaat bouwen, dan moet u over een aantal dingen goed nadenken. Het is belangrijk om te kijken waar u de serre precies wilt situeren ten opzichte van uw huis en de stand ten opzichte van de zon. Want als de uitbouw eenmaal staat, dan is het lastig om dit te veranderen. Voordat u begint aan de uitbouw, is het verstandig om bij uw gemeente na te vragen of u een bouwvergunning nodig heeft en moet u nagaan of de grond geschikt is om een serre op te zetten. Zo voorkomt u verrassingen tijdens de bouw.

Voordelen van een serre

Het neerzetten van een aanbouw biedt enorm veel voordelen. Een aanbouw creƫert meer licht en ruimte in uw woning. Door het plaatsen van een aanbouw verlengt u uw woning en brengt u de tuin en uw huis samen. De erker aan uw woning zorgt voor minder stookkosten doordat u gebruik maakt van passieve zonne-energie. Een erker zorgt voor een waardeverhoging van uw huis. Als u niet uw huis wilt betrekking in de aanbouw, dan is het mogelijk om een veranda te bouwen. Zo is het mogelijk om overdekt van uw tuin te genieten.

Aanbieders vergelijken

Voordat u een erker kunt gaan bouwen moet u een goede specialist in serres vinden die u kan helpen met de erker. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend maximaal vijf offertes aan te vragen voor de diensten van een echte specialist in serres. Deze service is uiteraard kosteloos.